HER FINDER DU

praktiskE
INFORMATIONER

Ring eller send en mail, hvorefter vi aftaler en tid for en opstartssamtale. Til samtalen planlægger vi dit forløb, og jeg vil fortælle dig, hvad jeg kan tilbyde, og du kan få svar på eventuelle spørgsmål. Herefter beslutter du, hvorvidt du ønsker at fortsætte i et forløb.


Det vil være en rigtig god ide, at du har gjort dig nogle tanker om, hvad du ønsker at arbejde med, inden du møder ind til opstartssamtalen.
Opstartssamtalen er gratis.

Klippekort

Klippekort til 5 forudbetalte sessioner: 3500,-
Klippekortet er gyldigt i 12 måneder fra udstedelsesdato

Betaling

Betalingen foregår efter hver session og via Mobilepay.

Afbud

Afbud skal ske senest 24 timer inden aftalen ellers betales for sessionen.

Adresse

Kildegårdsvænget 34
2900 Hellerup

Praksis er 20 minutters cykeltur fra Rådhuspladsen og tæt på offentlig transport.
Nærmeste stoppested er Kildegårds plads cirka 300 meter fra praksis.

PSYKOTERAPEUT & FOREDRAGSHOLDER

Henrik Kamstrup Nielsen

Stolt boomer fra 1982, uddannet som Master Coach og Psykoterapeut med speciale i biopsykologi fra Coach & Psykoterapeutskolen.

Vejen til selvstændig er gået gennem først en flyvelederuddannelse og senere instruktøruddannelse for til sidst at tage min Master Coach & Psykoterapeutuddannelse. Jeg arbejder med voksne, raske mennesker, der ønsker at få indflydelse på deres voksne liv gennem forståelse af deres medfødte biologi, følelser og adfærd. Gennem forståelse og forløsning af gamle følelser, kan du forme det følelsesliv, du ønsker som voksen og få indflydelse på din adfærd.

Derudover arbejder jeg som underviser, flyvelederinstruktør og foredragsholder, hvor jeg forhåbentlig får videregivet min viden på en underholdende og lærerig facon.

BLOG

Gå på opdagelse i mit læringsunivers, hvor jeg deler ud af min erfaring og giver dig værktøjer til at takle personlige udfordringer

NYHEDSBREV

Hvad venter du egentlig på? Du vil da gerne være med i hulen, vil du ikke?

Vil du gerne have en bedre forståelse af dig selv som menneske? Hvad med menneskedyret som socialt væsen? Vil du have tips til at opnå dine mål i hverdagen? Hvad med parforholdet? Indmelding er helt gratis. Til gengæld modtager du en mail cirka hver tredje uge med viden, der kan gøre dig klogere på dig selv, dine følelser og din adfærd. Hvis du melder dig ind nu, får du en gratis syvdagsguide med råd til det gode parforhold.

Kontakt mig

Jeg vil gerne ringes op!

Bemærk, jeg ringer fra nummer 29252266 – tast det ind i din tlf. bog med det samme, så du kan se, når jeg ringer.