Psykoterapeut & Coach Henrik Kamstrup-Nielsen

Om

Jeg er privatpraktiserende Psykoterapeut, Stressterapeut og Master Coach uddannet fra Coach & Psykoterapeut skolen i juni 2021 med speciale i Biopsykologi. Jeg har indtil nu haft mere end 300 enetimer med klienter i selvudviklingsforløb.

Jeg tilbyder terapi og coaching til raske, voksne mennesker, der ønsker indflydelse og udvikling i deres eget liv for øget livskvalitet.

Gennem hele mit arbejdsliv, har jeg arbejdet i et højintenst arbejdsmiljø som flyveleder i Kastrup lufthavn, hvor jeg også underviser og coacher nye elever og instruktører. Derudover fungerer jeg som CISM (Critical Incident Stress Management) Peer, hvor jeg støtter kollegaer, der har haft en oplevelse i trafikken, som kræver psykisk støtte. Erfaringen fra dette miljø, koblet med min uddannelse, giver mig en unik viden og forståelse, der gør, at jeg i samarbejde med dig kan støtte dig i netop den retning, du gerne vil. Resultatet er en langtidsholdbar løsning for dig.

Vi er født med en ældgammel urhjerne, der ikke er tilpasset vilkårene i vores moderne samfund. Det, koblet med det vi har lært gennem vores opvækst, kan give os nogle problemer i nutiden, som hindrer os i opnå den livskvalitet, vi godt kunne tænke os.

For at kunne leve et liv med følelsesmæssig intelligens, er vi nødt til at have kendskab til menneskets biologiske arv og drifter, fordi disse netop danner grundlaget for vores følelsesliv som mennesker. I et forløb hos mig, vil du derfor arbejde med, at få de gamle urdrifter fra din indre hjernehalvdel til at samarbejde med din ydre hjernedele for at kunne blive følelsesmæssig intelligent.

Hvis ikke vi kender vores historie, er vi dømt til at gentage den, og dermed har vi ikke fuld indflydelse i vores nutid.

Jeg arbejder ud fra et tværfagligt koncept med samtaleterapi samt psykodynamiske og kropsdynamiske teknikker. På den måde kan du opnå vedvarende og langtidsholdbare resultater med udgangspunkt i, hvor du er i processen som menneske. Vi er alle forskellige, og derfor er der mange forskellige indgangsvinkler til selvudvikling.

Biopsykologisk psykoanalyse er hele udgangspunktet for mit arbejde med dig, hvilket danner rammen for den nye adfærd, du skal træne for at få de følelser, du gerne vil opnå. Kig evt. her for eksempler på problemstillinger, jeg kan hjælpe med.

CV

  • August 2021 – : Underviser på Coach & Psykoterapeut skolen
  • Juni 2021 – : Privatpraktiserende Psykoterapeut, Stressterapeut og Master Coach
  • Juni 2021: Færdiguddannet Psykoterapeut, Stressterapeut og Master Coach fra Coach & Psykoterapeut skolen
  • Oktober 2019 – : CISM Peer hos Naviair.
  • September 2019 – : Efteruddanner flyvelederinstruktører gennem EPN og Naviair.
  • Marts 2012 – : Instruktører for flyvelederaspiranter hos Naviair.
  • December 2009 – : Flyveleder EKCH TWR / APP hos Naviair.